Parhaat Netflix kauhuelokuvat 2023 (TOP 10)

Viimeisimmät

Tästä löydät tämän hetken parhaat Netflix kauhuleffat 2023. Kauhuelokuvat päivittyvät Netflixissä hyvin usein, muta päivitämme listaa sen mukaan kun parempia kauhuelokuvia tulee tarjolle. Jos kauhu ei ole sinun juttu, niin tutustu Parhaat Netflix elokuvat 2023 -listaan.

1. A Quiet Place

A Quiet Place on kauhuelokuva, joka kertoo tarinan perheestä, joka elää maailmassa, jossa kaikki äänet saavat kauheita olentoja ilmestymään. Perhe pakotetaan elämään hiljaisesti, jotta he eivät herättäisi olentoja. Elokuva seuraa perheen tarinaa, kun he yrittävät selvitä ja suojella toisiaan olentoja vastaan.

2. Get Out

Get Out on kauhuelokuva, joka kertoo tarinan nuoresta miehestä nimeltä Chris, joka tapaa vanhempansa ja heidän ystävänsä. Chris alkaa huomata outoja tapahtumia ja löytää salaisuuksia, jotka paljastavat, että hänen vanhempansa ja ystävät ovat vaarallisia ja järjestävät salaisia kokeita. Elokuva seuraa Chrisin tarinaa ja hänen kamppailuaan päästäkseen pois vaarallisesta tilanteesta.

3. Hereditary

Hereditary on kauhuelokuva, joka kertoo tarinan perheestä, jonka äiti kuolee ja jättää heille salaisuuksia ja pelottavia tapahtumia. Perhe alkaa huomata outoja tapahtumia ja heidän elämänsä muuttuu pelottavaksi, kun he joutuvat kohtaamaan yliluonnollisia olentoja ja tapahtumia.

4. The Conjuring

The Conjuring on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut James Wan. Se perustuu tositapahtumiin ja kertoo pariskunnasta, jotka auttavat perhettä, jonka talossa tapahtuu kauhistuttavia asioita. Elokuva on saanut positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja se on saanut useita jatko-osia.

5. The Babadook

The Babadook on australialainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Jennifer Kent. Se kertoo äidistä, joka yrittää selviytyä uupumuksesta ja lapsen sairaudesta, samalla kun hänen talossaan ilmestyy kauhistuttava hahmo nimeltä Babadook. Elokuva on saanut erittäin positiivisen vastaanoton ja se on noussut kulttimaineeseen.

6. It Follows

It Follows on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut David Robert Mitchell. Se kertoo nuoresta tytöstä, joka saa kauhistuttavan kirousperinnön, jonka mukaan häntä seuraa kauhistuttava olento. Elokuva on saanut hyvän vastaanoton kriitikoilta ja se on noussut kulttimaineeseen.

7. The Witch

The Witch on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Robert Eggers. Se sijoittuu 1600-luvulle ja kertoo perheestä, jonka talossa tapahtuu kauhistuttavia asioita, joita he uskovat olevan noitien tai pahojen henkien tekemiä. Elokuva on saanut positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja se on noussut kulttimaineeseen.

8. The Invitation

The Invitation on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Karyn Kusama. Se kertoo miehestä, joka osallistuu ex-vaimonsa ja hänen uuden puolisonsa järjestämään illallisjuhlaan, mutta huomaa pian, että juhlassa tapahtuu jotain outoa ja pelottavaa. Elokuva on saanut positiivisen vastaanoton kriitikoilta.

9. The Lighthouse

The Lighthouse on yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Robert Eggers. Se sijoittuu 1890-luvulle ja kertoo kahdesta merimiehestä, jotka työskentelevät merilinnassa, jossa tapahtuu kauhistuttavia asioita. Elokuva on saanut erittäin positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja se on noussut kulttimaineeseen.

10. The Haunting of Hill House (Sarja)

The Haunting of Hill House on yhdysvaltalainen televisiosarja, jonka on luonut Mike Flanagan. Se perustuu Shirley Jacksonin samannimiseen romaaniin ja se kertoo perheestä, jonka talossa tapahtuu kauhistuttavia asioita. Sarja sai erittäin positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja se sai useita jatko-osia.

Lisää listoja:

Samankaltaiset artikkelit