Netflix-kauhuleffa Verónica noussut hiljalleen jättihitiksi – tällaisiin tositapahtumiin se perustuu

Viimeisimmät

Espanjalainen kauhuelokuva Verónica lisättiin Suomen Netflixiin helmikuussa 2018.

Paco Plazan ohjaama leffa on noussut hiljalleen suoranaiseksi jättihitiksi.

Vuoden 1991 Madridissa nuoremmista sisaruksistaan huolehtiva teinityttö pitää spiritistisen istunnon ja alkaa sitten epäillä, että paha voima on saapunut heidän kotiinsa.

Elokuva perustuu löyhästi tositapahtumiin. Estefanía Gutiérrez Lázaro menehtyi mystisesti ja hänen vanhempansa syyttivät Ouija-lautaa, joka oli heidän mielestään aloittanut kuukausia kestäneen erikoisten ilmiöiden sarjan.

Lázaro suoritti koulussa spiritismisession, jossa hän yritti ottaa yhteyttä kaverinsa poikaystävään, joka oli hiljattain kuollut moottoripyöräonnettomuudessa. Paikalla olleet ovat kertoneet oudon savun menneen tytön sisään suun ja nenän kautta.

Seuraavien kuuden kuukauden aikana hän kärsi erilaisista hallusinaatioista ja kohtauksista. Ajoittain hän ajautui täydellisen raivon valtaan ja välillä hän näki ilkeiksi kokemiaan varjoja huoneessaan. Lääkärit eivät kuitenkaan havainneet hänestä mitään vikaa. Lopulta hänet löydettiin menehtyneenä huoneestaan.

Lisäksi hänen vanhempansa raportoivat tyttärensä kuoleman jälkeen oudoista äänistä ja itsestään paiskautuvista ovista. Ilmiöt loppuivat, kun he muuttivat pois talosta.

Katso Verónica-traileri alla – Tämän viikon kaikki Netflix-uutuudet näet täällä.

Samankaltaiset artikkelit