Pelottavia pakettiautoja

Viimeisimmät

Vaikka pakettiautot ovatkin yleisesti turvallisia ja pakettiauton vuokraus on hyvin käytännöllistä, on olemassa joitakin pelottavia pakettiautoja, joita on nähty eri puolilla maailmaa. Näitä autoja pidetään pelottavina eri syistä, kuten niiden erikoisen ulkonäön, käyttötarkoituksen tai historiallisen taustan vuoksi. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin näistä pelottavista pakettiautoista.

Murder Van

Tämä tunnettu pelottava pakettiauto sai nimensä sen vuoksi, että sillä on kuljetettu useita murhaajia Yhdysvalloissa. Näitä autoja on ollut erilaisia, mutta niiden yhteinen piirre on ollut erikoisesti muokatut sisätilat, kuten asennetut eristyslevyt tai muutettu takapenkin alue. Nämä autot ovat aiheuttaneet pelkoa ihmisissä ja ne ovat olleet tärkeitä joissakin rikostutkinnassa.

Ice Cream Truck

Tämä pakettiauto herättää yleensä iloa lapsissa, kun se ajaa ympäri kaupunkia tarjoamalla herkkuja ja jäätelöä. Kuitenkin on tapauksia, joissa tämä kiltin näköinen pakettiauto on ollut osallisena rikoksissa, kuten kidnappauksissa tai huumekaupassa. Tämä on aiheuttanut pelkoa joissakin yhteisöissä ja nostanut kysymyksiä siitä, kuinka tärkeää on tuntea kaupunkinsa asukkaat.

Zombie Response Vehicle

Tämä erikoinen pakettiauto on varusteltu zombieiden varalta, kuten esimerkiksi leka, kirves tai haulikko. Vaikka kyseessä on yleensä vain harrastajien projekti, tämä pakettiauto voi herättää pelkoa ihmisissä sen vuoksi, että se näyttää niin pelottavalta ja sen tarkoitus on suojautua maailmanlopun tilanteilta.

Black Vans

Yleensä tämä tarkoittaa tavallista pakettiautoa, joka on maalattu kokonaan mustaksi. Tämä on usein yhteydessä järjestäytyneeseen rikollisuuteen tai salaisiin hallituksen operaatioihin, jotka herättävät pelkoa ihmisissä sen vuoksi, että niiden tarkoitus on yleensä hämärän peitossa.

The Boogeyman

Tämä pakettiauto on esiintynyt useissa kauhuelokuvissa, kuten esimerkiksi ”Jeepers Creepers”. Autossa on yleensä nähty kammottavia verijälkiä tai muita merkkejä siitä, että se on ollut osallisena johonkin kammottavaan rikokseen. Boogeyman on saanut mainettaan sen vuoksi, että se on yleensä yhteydessä johonkin pahaan ja pelottavaan.

Jingle Trucks

Jingle Trucksit ovat yleisiä Afganistanissa, jossa ne ovat yleensä rekisteröimättömiä ja hyvin vanhoja ajoneuvoja, joita käytetään kaikenlaiseen tavarankuljetukseen. Vaikka ne ovat tärkeitä Afganistanin taloudelle, niiden käyttö on liittynyt myös erilaisiin rikoksiin, kuten huumeiden salakuljetukseen ja aseiden kuljetukseen.

Rolling Thunder Vans 

Rolling Thunder Vans ovat yleensä kustomoituja pakettiautoja, joita käytetään yleensä heavy metal-bändeissä tai muissa vastaavissa tilaisuuksissa. Nämä autot ovat yleensä erittäin isoja ja niissä on usein kammottavia graffiteja ja muita kauhua aiheuttavia kuvia. Rolling Thunder Vans ovat saaneet mainettaan sen vuoksi, että niitä on käytetty monissa kauhu- ja toimintaelokuvissa.

Vaikka nämä pakettiautot voivatkin näyttää pelottavilta ja synkiltä, on tärkeää muistaa, että ne ovat vain ajoneuvoja. Suurin osa pakettiautoista on turvallisia ja käytännöllisiä ajoneuvoja, jotka auttavat meitä siirtämään tavaroita tai kuljettamaan ihmisiä. Pelottavat pakettiautot ovat yleensä harvinaisia ja niiden käyttö on rajoitettua, joten niitä ei yleensä tarvitse pelätä.

Samankaltaiset artikkelit