Parhaat kauhu äänikirjat – TOP 10

Viimeisimmät

Kauhu on genre, joka on viime vuosina kasvanut suosiotaan äänikirjojen muodossa. Pimeänä yönä, kun ympärillä on hiljaista, äänikirjan kuuntelu voi olla erityisen pelottavaa ja mielikuvituksellista. Voita saada kauhuun liittyvät ilmaiset äänikirjat netistä. Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen parasta kauhuäänikirjaa, jotka tarjoavat jännitystä ja kauhua kuuntelijoille.

Pet Sematary – Stephen King

”Pet Sematary” on yksi tunnetuimmista Stephen Kingin kirjoista. Tarina seuraa Louis Creedin perhettä, joka muuttaa uuteen taloon, joka sijaitsee lähellä kummallista hautausmaata. Kirja on täynnä jännitystä, kauhua ja yllättäviä käännekohtia. Äänikirjan lukija Michael C. Hall onnistuu vangitsemaan tarinan pelottavuuden.

The Exorcist – William Peter Blatty

”The Exorcist” on klassikko, joka on edelleen yksi pelottavimmista kirjoista koskaan kirjoitettu. . Se on myös yksi parhaista kauhuelokuvista. Kirja seuraa pappia, joka yrittää pelastaa nuoren tytön, joka on demonin riivaama. Kirjan aihe on pelottava, mutta sen todellinen voima tulee esiin äänikirjassa, kun Chris MacDonnell lukee koko kirjan pelottavalla äänellään.

The Shining – Stephen King

”The Shining” on toinen Stephen Kingin klassikko, joka seuraa Jack Torrancea, joka ottaa työpaikan eristyksissä olevassa hotellissa talvella. Kirja on täynnä kauhua, jännitystä ja yllättäviä käännekohtia. Äänikirjan lukija Campbell Scott vangitsee tarinan pimeyden ja kauhun.

Dracula – Bram Stoker

”Dracula” on klassinen kauhutarina, joka seuraa salaperäistä kreiviä, joka saapuu Englantiin ja alkaa kummitella kaupungissa. Kirja on täynnä jännitystä, kauhua ja mystiikkaa. Äänikirjan lukijana on Greg Wise, joka onnistuu vangitsemaan tarinan tunnelman ja pelottavan ilmapiirin.

Frankenstein – Mary Shelley

”Frankenstein” on klassinen kauhukertomus, joka seuraa tiedemiestä, joka luo ihmisen ruumiin osista. Kirja on täynnä kauhua, kauhistusta ja filosofisia kysymyksiä. Äänikirjan lukijana on Dan Stevens, joka onnistuu vangitsemaan tarinan kauhun ja yksinäisyyden tunteen.

The Haunting of Hill House – Shirley Jackson

”The Haunting of Hill House” on kauhuklassikko, joka seuraa neljää ihmistä, jotka viettävät aikaa Hill Housessa, joka on synkkä ja kauhistuttava kartano. Kirja on täynnä yllättäviä käännekohtia, kauhua ja psykologista jännitystä. Äänikirjan lukija Bernadette Dunne onnistuu vangitsemaan tarinan tunnelman ja kauhun.

Bird Box – Josh Malerman

”Bird Box” on kauhutarina, joka seuraa Maloria, joka yrittää selviytyä maailmassa, jossa kaikki ympärillä olevat näkymät ovat vaarallisia. Äänikirja on täynnä jännitystä, kauhua ja yllättäviä käännekohtia. Äänikirjan lukija Cassandra Campbell onnistuu vangitsemaan tarinan tunnelman ja ahdistuksen.

The Turn of the Screw – Henry James

”The Turn of the Screw” on kauhuklassikko, joka seuraa nuorta naista, joka saa työpaikan lastenhoitajana kartanossa, jossa kummittelee. Kirja on täynnä kauhua, epäilyksiä ja psykologista jännitystä. Äänikirjan lukija Emma Thompson onnistuu vangitsemaan tarinan pelottavan ilmapiirin ja mysteerin.

House of Leaves – Mark Z. Danielewski

”House of Leaves” on kauhukertomus, joka seuraa perhettä, joka löytää talonsa sisältä labyrintin. Kirja on täynnä kauhua, epävarmuutta ja yllättäviä käännekohtia. Kirjan rakenne on monimutkainen ja se sisältää paljon visuaalista tekstiä, mutta äänikirjan lukija Johnny Truant onnistuu vangitsemaan tarinan jännityksen ja pelottavan ilmapiirin.

The Silence of the Lambs – Thomas Harris

”The Silence of the Lambs” on kauhuklassikko, joka seuraa nuorta FBI-agenttia, joka yrittää saada selville sarjamurhaajan henkilöllisyyden. Kirja on täynnä jännitystä, kauhua ja yllättäviä käännekohtia. Äänikirjan lukija Frank Muller onnistuu vangitsemaan tarinan pelottavan ilmapiirin ja psykologisen jännityksen.

Yhteenveto

Kauhuäänikirjat ovat loistava tapa kokea jännitystä ja kauhua ilman, että sinun täytyy lukea kirjaa itse. Yllä mainitut kymmenen parasta kauhuäänikirjaa tarjoavat kaikki erilaisia kauhukokemuksia, joiden avulla voit uppoutua mielikuvitusmaailma

Samankaltaiset artikkelit