Netflix Suomi – viikon 39 uutuudet – mm. Dexter-tähden trilleri yksinoikeudella ja Glitch jatkuu

Viimeisimmät

Netflix tarjoaa tällä viikolla mm. trillerileffan In the Shadow of the Moon, jota tähdittävät Boyd Holbrook (Narcos) ja Michael C. Hall (Dexter). Katso traileri täällä.

Alla viikon 39 Netflix-uutuudet:

24.9.

Jeff Dunham: Beside Himself (standup)

Jeff Dunham ja hänen vanhat ystävänsä Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J ja Achmed irvailevat Dallasissa amerikkalaiselle kulttuurille ja Jeffille itselleen.

Phantom Thread (draamaelokuva)

Muotisuunnittelija ihastuu tarjoilijaan, josta tulee hänen mallinsa, muusansa ja rakastajansa. Ajan myötä suhde käy entistä kiihkeämmäksi — ja oudommaksi.

25.9.

Glitch (kauhusarja – uusi tuotantokausi)

Poliisi ja lääkäri kohtaavat tunnepitoisessa mysteerissä, jossa seitsemän paikallista asukasta nousee odottamatta kuolleista fyysisesti huippukunnossa.

Lintujen ystävät (dokumentti)

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan molemmin puolin asuvat lintubongarit ovat hartaasti mukana suojelemassa maailman kauneimpiin kuuluvia lajeja.

Lukkojen takana (espanjalainen rikossarja – uusi tuotantokausi)

Poikaystävä puhuu nuoren ja naiivin Macarenan kavaltamaan hänelle rahaa. Macarena tuomitaan vankilaan, ja hänen on opittava selviytymään sen karussa maailmassa.

Neiti Etsivä kummitustalossa (teinimysteeri)

Kuusitoistavuotiaan Nancy Drew’n tylsä elämä pikkukaupungissa muuttuu jännittäväksi, kun hän alkaa selvittää paikallisen kartanon arvoitusta entisen vihamiehensä kanssa.

27.9.

Bard of Blood (intialainen toimintasarja)

Entinen intialaisvakooja, joka vuosia aiemmin mokasi tehtävän Balochistanissa, joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun hän palaa johtamaan epävirallista pelastustehtävää.

In the Shadow of the Moon (trillerielokuva)

Philadelphialaispoliisi alkaa seota jahdattuaan melkein koko ikänsä arvoituksellista sarjamurhaajanaista, jonka rikoksia ei ole onnistuttu selittämään. Katso Narcos ja Dexter -tähtien leffan traileri täällä.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio (animaatio)

Kaksoset Daki ja Leila sekä heidän lohikäärmeystävänsä pelastavat muita, puolustavat kotiaan Kotapohjaa ja pitävät samalla hauskaa.

Skylines (saksalainen draamasarja)

Hip-hop-tuottaja joutuu keskelle järjestäytyneen rikollisuuden väkivaltaista maailmaa, kun hänen levy-yhtiöstään tulee huumebisnesten keskus.

Sturgill Simpson Presents Sound & Fury (anime-elokuva)

Visuaalisessa anime-albumissa salaperäinen ajaja kaahaa postapokalyptiseen helvettiin kohdatakseen kaksi hirviömäistä vihollistaan.

The Politician (draamakomedia)

Rikkaan perheen jälkikasvu Payton on aina halunnut presidentiksi, mutta ensin hänen on selvittävä kaikkein kavalimmasta poliittisesta laitoksesta: lukiosta.

29.9.

Amerikkalaiset minikodit (reality-sarja – uusi tuotantokausi)

Juontaja John Weisbarth ja asiantuntija Zack Giffin kiertävät Yhdysvaltoja auttaen perheitä alkuun pienasumisessa ja huippuunsa hiottujen minikotien luomisessa.

Crazy Ex-Girlfriend (uusi tuotantokausi)

Teräväpäinen juristi Rebecca jättää elämänsä New Yorkissa ja lähtee Kaliforniaan voittaakseen takaisin vanhan ihastuksensa Joshin, joka jätti hänet vuosia sitten.

Jane the Virgin (uusi tuotantokausi)

Jane Villanueva on tehnyt neitsyyslupauksen, ja positiivinen raskaustesti laittaa hänet miettimään tulevaisuutensa melko uusiksi.

London Fields (trillerielokuva)

Viettelevä selvänäkijä yrittää selvittää tulevan murhaajansa henkilöllisyyden ja pitää samalla kasvavan ihailijajoukkonsa aisoissa.

Karkki tai kepponen: Happy Halloween (koko perheen komedia)

Kaksi teiniaavetta on säikytellyt uusia asukkaita pois kotitalostaan jo vuosien ajan. Tämä hurmaava perhe saattaa kuitenkin muuttaa heidän mielensä.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa – katso lista täällä.

Samankaltaiset artikkelit