Jennifer McMahonin Talven lapset ilmestyi suomeksi – surun ja rakkauden sävyttämä kummitustarina

Viimeisimmät

Vuonna 2014 ilmestynyt Jennifer McMahon -romaani The Winter People on julkaistu nyt suomeksi!

Talven lapset -kirjan kääntämisestä vastaa Sari Karhulahti.

Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.

Vermontissa sijaitseva West Hallin kylä tunnetaan arvoituksellisista katoamistapauksista ja vanhoista legendoista. Mysteereistä suurin on Sara Harrison Shean tapaus vuodelta 1908, jolloin hänet löydettiin kuolleena keskeltä lumen peittämää peltoa vain kuukausi hänen pienen tyttärensä traagisen kuoleman jälkeen.

Shean entisellä maatilalla asuu 19-vuotias Ruthie äitinsä Alicen ja pikkusiskonsa kanssa. Eräänä aamuna Ruthie huomaa Alicen kadonneen. Etsiessään vihjeitä äitinsä makuuhuoneesta Ruthie löytää Sara Harrison Shean salaisen päiväkirjan lattialankkujen alta. Uppoutuessaan vuosisadan takaiseen mysteeriin Ruthie huomaa, ettei ole ainut, joka etsii jotakin kadotettua. Mutta kovinkaan routa ei voi peittää kaikkia salaisuuksia ikuisesti.

Kirjan voi tilata painettuna (*sponsoroitu linkki*) täällä. E-kirjaan ja Janna Räsäsen lukemaan äänikirjaan pääsee käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Samankaltaiset artikkelit