Blairin noita – Blair witch mytologia

Viimeisimmät

Helmikuu 1785: Joukko kylän lapsia kertoo Elly Kedward nimisen naisen houkutelleen osan lapsista mökkiinsä ja imeneen heidän vertansa. Kedward tuomitaan käräjillä syylliseksi noituuden harjoittamisesta ja hänet karkoitetaan kylästä. Talven aikana hänen oletetaan kuolleen.

 

Marraskuu 1786: Keskitalveen mennessä kaikki Kedwardia syyttäneet kyläläiset sekä puolet kylän lapsista katoavat. Paikalliset palkäävät kirouksen langettamista ja vannovat että eivät mainitse Elly Kedwardin nimeä enään koskaan.

 

Tammikuu 1824: Burkittsvillen kaupunki perustetaan Blairin kylän paikalle.

 

Elokuu 1825: Yksitoista silminnäkijää todistaa nähneensä kalpean naisen käden nousseen kivien välistä ja vetäneen 10-vuotiaan Eileen Treaclen Tappy East Creek- jokeen. Ruumista ei koskaan löydetty ja kolmentoista päivän ajan jokea tukki öljyiset puu kepit.

 

Maaliskuu 1886: 8-vuotias Robin Weaver ilmoitetaan kadonneeksi ja etsintäpartiot lähetetään Burkittsvillen metsiin. Lopulta Robin Weaver palaa turvallisesti kotiinsa, mutta yksi etsintäpartioista jää kadoksiin. Viikkoja myöhemmin heidän ruumiinsa löydetään Coffin Rock nimisen kiven kupeesta. Ruumiiden jalat ja kädet olivat sidottu tiukasti yhteen, heidän sisälmyksensä oli kaavittu ulos ja heidän kasvoillaan oli outoa kirjoitusta.

 

25 Toukokuuta 1941: Erakkomies nimeltään Rustin Parr marssii Burkittsvillen torille ja julistaa saaneensa tehtävänsä loppuun. Poliisit vaeltavat neljän tunnin ajan synkissä metsissä kunnes lopulta löytävät miehen syrjäisen mökin. Lopulta hänen kellaristaan löytyy rituaalisesti tapettuina olevat seitsemän lasta, ruumiit on sidottu ja sisälmykset poistettu huolellisesti. Rustin Parr todistaa yksityiskohtaisesti tappaneensa lapset, mutta väitää vanhan naiskummituksen joka asuu metsissä ja hänen talonsa ympärillä, pakottaneen hänet murhiin. Rustin Parr todetaan syylliseksi ja hänet hirtetään.

 

20 Lokakuuta 1994: Kolme nuorta opiskelijaa Heather Donahue, Joshua Leonard ja Michael Williams saapuvat Burkittsvilleen kuvatakseen koulutyönään Blairin noita myytistä. He haastattelevat samaisena päivänä hullua naista nimeltään Mary Brown joka väittää nähneensä Blairin noidan kun hän oli pieni tyttö. Hän kuvailee häntä puoliksi ihmiseksi ja puoliksi ihmispedoksi.

 

21 Lokakuuta 1994: He haastattelevat aamulla aikasin kahta kalastajaa ja lähtevät sitten vaeltamaan metsään jonka jälkeen heitä ei enään koskaan nähty.

 

25 Lokakuuta 1994: Ensimmäinen katoamisilmoitus astuu voimaan ja päivää myöhemmin Joshin auto löydetään Black Rock Road nimisen tien varrelta.

 

26 Lokakuuta 1994: Marylandin poliisilaitos käynnistää jättimäisen etsintäoperaation, kymmenen päivän ajan sata miestä, kymmeniä koiria, sekä useat helikopterit ja puolustusvoiman satelliitit haravoivat metsiä ilman tulosta.

 

5 Marraskuuta 1994: Etsintäoperaatio päättyy sillä 33 000 työtunnin aikana ei löytynyt jälkeäkään kadonneista nuorista. Heatherin äiti aloittaa oman pikkutarkan tutkimuksensa.

 

19 Kesäkuuta 1995: Viranomaiset julistavat jutun virallisesti selvittämättömäksi.

 

16 Lokakuuta 1995: Ryhmä Marylandin Antropologian opiskelijoita löytävät vanhan mökin raunioista merimieskassin joka sisältää filmikeloja, DAT- ääninauhoja, videokasetteja, Heatherin päiväkirjan ja CP-16 mallisen videokameran. Tutkittuaan kassin sisällön Burkittsvillen sheriffi Ron Cravens toteaa, että 11 rullaa mustavalkofilmiä ja 10 Hi-8 videota kuuluvat Heather Donahuelle ja hänen ystävilleen.

 

15 Joulukuuta 1995: Osa kassin sisältämästä filmimateriaalista paljastetaan kadonneiden omaisille. Heatherin äidin, Angie Donahuen mukaan heille näytettiin paljon epätavallisia tapahtumia mutta ei mitään yhtenäistä selitystä nuorten katoamisen suhteen.

 

19 Joulukuuta 1995: Perheille näytetään monia todella outoja tapahtumia jotka ovat viranomaisten mielestä väärennöksiä. Rouva Donahue kritisoi tutkimusta julkisesti ja sheriffi julistaa tutkimuksen salaiseksi.

 

1 Maaliskuuta 1996: Sheriffi päättää tutkimuksensa ja julistaa todistusaineiston riittämättömäksi ja julistaa jutun toistamiseen ratkaisemattomaksi.

Samankaltaiset artikkelit