After Dark Helsingin kauhumotelli kohoaa Kallioon huhtikuussa

Viimeisimmät

Vain aikuisille tarkoitettuja kauhuelämyksiä tuottava After Dark Helsinki -kollektiivi avaa Helsingin Kallioon kauhumotellin huhtikuussa.

Motelli – The Motel on aiempaa tarinallisempi esitys, ja isoja panostuksia on tehty erityisesti hyytävän tunnelman luomiseksi. Kauhuelämyksen ensi-ilta on keskiviikkona 19. huhtikuuta ja esityskausi jatkuu ainakin kesään saakka. Kaikki aiemmat elämykset ovat olleet loppuunmyytyjä.

Psykologinen kauhu- ja jännityselämys Motelli – The Motel sijoittuu vanhaan teollisuusrakennukseen Helsingin Kalliossa. Motellin tarkka sijainti selviää kuitenkin vasta elämyksen aikana, ja matkaan lähdetään 2–6 hengen ryhmissä Kulttuuritalon pihalta. Elämykseen voi osallistua joko porukalla, kaverin kanssa tai ihan vain itsekseen – toisin kuin esimerkiksi pakohuonepeleissä, Motelliin voit ostaa myös lipun vain itsellesi.

– Tämänkertaista kokemusta voi hyvällä omalla tunnolla kutsua monimedialliseksi. Elämyksen alussa osallistujat tarvitsevat matkapuhelintaan, johon he saavat lisäohjeita. Suosittelemme osallistujia ottamaan mukaan älypuhelimen ja kuulokkeet, mutta tarvittaessa vanhemmallakin puhelimella kyllä pärjää, kertoo After Dark Helsingin vastaava tuottaja Janne Haonperä.

Motellin tunnelmaan ja lavastukseen on haettu inspiraatiota elokuvista, 1950-luvusta ja hämyisistä tienvarsimotelleista. Käytössä oleva tila kokee ison muodonmuutoksen, ja osallistujat astuvat sisään toiseen maailmaan. Esityksen aikana osallistujilla on myös vapaus ja velvollisuus etsiä, löytää ja tutkia. Lavastuksen on suunnitellut Seinäjoen kaupunginteatterin lavastussuunnittelija Juho Lindström.

After Dark Helsinki – Motelli – The Motel ensi-ilta ke 19.4.2017. Esitykset arkisin klo 15.45–22.00, lauantaisin klo 12.45–22.00 ja sunnuntaisin klo 12.45–18.00. Esityksen kesto 60–75 minuuttia. Huhtikuun esitykset ovat suomenkielisiä. Englanninkieliset esitykset alkavat toukokuussa ja niistä ilmoitetaan erikseen. Liput alkaen 39 euroa. Kaikki liput osoitteesta www.afterdark.fi/tickets.

Ikäraja 18 vuotta. Elämyksessä saatat kohdata ahtaita tiloja, ahdistavia tilanteita, simuloitua väkivaltaa, kovia ääniä, keinotekoista savua/usvaa, voimakasta kielenkäyttöä, seksuaalisia viittauksia, fyysistä kontaktia näyttelijöiden kanssa, voimakkaita hajuja, altistumista vedelle tai muille nesteille, ryömintää, sidontaa, valoefektejä. Esityksessä ei käytetä strobovaloa.

teksti: tiedote

Samankaltaiset artikkelit