Legendaarinen kauhupeli Resident Evil 2 palaa uudistettuna – PS4, Xbox One ja PC

Viimeisimmät

Klassinen selviytymiskauhupeli Resident Evil 2 tekee paluun täysin uusittuna ja entistä realistisemman pelikokemuksen tarjoten. Vertahyytävä tunnelma, inhorealistinen visuaalisuus ja pelottava äänimaailma tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kokea Raccoon Cityn kaupungin karmaisevan kohtalon kahden keskeisen pelihahmon silmin.

”Kokematon poliisi Leon S. Kennedy ja yliopiston oppilas Claire Redfield tutkivat kumpikin omilla tahoillaan zombiepidemian taustoja ja syitä. Yhdessä näiden kahden keskushahmon tarinat muodostavat kiehtovan juonivyyhdin, joka tarjoaa piinaavaa selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintakohtauksia. Mitä ikinä onkaan tämän kauheuden takana ja mikä onkaan saanut aikaiseksi elävien kuolleiden ryntäyksen liikkeelle, se selviää Clairen ja Leonin neuvokkaalla yhteistyöllä.”

Esittelyvideo luo silmäyksen myös pelin sivuhahmoihin, jotka edustavat sekä sankarihahmojen liittolaisia että vastustajia. Mukana ovat salaperäinen Annette Birkin, määrätietoinen Ada Wong ja jämerä johtaja Brian Irons.

Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. tammikuuta 2019.

Katso uusi traileri alla:

Samankaltaiset artikkelit