HBO Nordic: tältä näyttää marraskuussa alkava kauhusarja 30 Coins

Viimeisimmät

Kulttiohjaaja Álex de La Iglesian uutuussarja 30 Coins (30 Monedas) sai maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla kilpailun ulkopuolisena erikoisnäytöksenä. Espanjan ensi-iltansa sarja sai Sitgesin elokuvajuhlilla. Odotettu, selkäpiitä karmiva sarja saapuu HBO Nordic -suoratoistopalveluun torstaina 29. marraskuuta.

30 Coinsin maailmassa mikään ei ole sitä, miltä näyttää, eikä kehenkään voi luottaa. Isä Vergara (Eduard Fernández) on manaaja, nyrkkeilijä ja entinen vanki, jonka kirkko karkottaa syrjäiseen espanjalaiskaupunkiin. Isä Vergara aloittaa kylän pappina haluten unohtua ja unohtaa, mutta hänen vihollisensa löytävät piilopaikan ennen pitkää.

Kun kummallisia asioita alkaa tapahtua, pormestari Paco (Miguel Ángel Silvestre) sekä paikallinen eläinlääkäri Elena (Megan Montaner) päätyvät selvittämään tilannetta. Todellisuutta kuitenkin vääristää kirottu kolikko, joka kietoutuu kansainväliseen salajuoneen.

30 Coins on Álex de la Iglesian ohjaama ja Álex de la Iglesian sekä Jorge Guerricaechevarrían käsikirjoittama. Sarjan vastaavina tuottajina toimivat HBO Europen Steve Matthews, Miguel Salvat ja Antony Root sekä Pokeepsie Filmsin Álex de la Iglesia ja Carolina Bang. Sarja on tuotettu yhdessä HBO Latin American kanssa.

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kahdeksan jaksoa.

Katso 30 Coins -traileri alla:

Samankaltaiset artikkelit