The Walking Dead -luojan kauhusarja Outcast nyt katsottavissa ilmaiseksi Ruutu-palvelussa

Viimeisimmät

Ruutu-suoratoistopalvelussa on nyt katsottavissa Outcast-kauhusarja, johon tehtiin kaksi tuotantokautta vuosina 2016-17.

The Walking Dead -luoja Robert Kirkmanin kehittämässä sarjassa seurataan West Virginiassa sijaitsevan pienen Rome-kylän synkkiä tapahtumia, jonka keskiössä nähdään pahojen henkien riivaama Kyle Barnes (Patrick Fugit). Lapsuuden kokemuksista traumatisoituneella Kylella on harvinainen kyky käsitellä yliluonnollisia ilmiöitä ja yhdessä pappi Andersonin (Philip Glenister) he yrittävät pelastaa ihmisiä pahuuden kynsistä.

Toisella tuotantokaudella henkien ote Kylesta vain tiukentuu ja demonit terrorisoivat miestä armotta. Kyle ei kuitenkaan lannistu raastavista yhteenotoista, vaan hän suojelee entistä päättäväisemmin lähimmäisiään ja pimeiden voimien vallassa rypevää kotikyläänsä. Miehen rinnalla taistelevat uskollisesti pappi Anderson ja poliisipäällikkö Giles (Reg E. Cathey), mutta ote Megan-siskoon (Wrenn Schmidt) alkaa lipsua ja pahuutta vastaan rakennettu hutera suojakilpi alkaa murentua Kylen käsissä.

Ohjelma kuuluu Ruudun välittämään ilmaiseen FOX-lisäpalveluun, jossa näkyy mainoksia myös maksullisen Ruutu+:n käyttäjille.

Katso ykköskauden traileri alla:

Samankaltaiset artikkelit