Tänään kaupoissa: alkuvuoden odotetuin kauhupeli

Viimeisimmät

Resident Evil 7 Biohazard saapuu kauppoihin tänään.

K18-peli ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. PlayStationin osalta on mahdollista käyttää virtuaalilaseja.

Selviytymiskauhupelien uusin osa uudistaa kauhukokemusta merkittävästi uudella ensimmäisen persoonan kuvakulmallaan.

Pelin tarinan keskiössä ohjataan Ethan-nimistä päähenkilöä, joka etsii kadonnutta vaimoaan. Ethan jäljittää vaimonsa ränsistyneeseen kartanoon. Siellä asuva Barkerin perhe ei ole kuitenkaan tavallisimmasta ja terveimmästä päästä. Ethan joutuukin silmätysten kauhukokemusten kanssa ja siinä sivussa taistelemaan oman selviytymisensä puolesta. Barkerien lailla itse kartano lähiympäristöineen ei ole aivan sitä, miltä ensin vaikuttaa.

Pelisarjan aiemmista osista poiketen Nathan ei ole taistelukoulutusta saanut konkari. Hän on tavallinen mies epätavallisten kauhujen äärellä. Resident Evil 7 ei myöskään rakennu entuudestaan tuttujen hahmojen varaan, vaan ammentaa pelisarjan maailmasta uuden tarinalinjan ja kertoo sen ennen näkemättömien pelihahmojen kautta.

Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan. Myös erilaiset parantavat yrtit ja muut aineet ovat mukana hahmon hengissä pitämisen helpottamiseksi.

Tarinallisten uudistusten lisäksi RE Engine -pelimoottori on täysin uusi. Se on luotu erityisesti Resident Evil 7 -peliä ajatellen. Sen ansiosta yksityiskohtainen ja värikylläinen grafiikka tuo pelimaailman eloon aivan uudella tavalla. Pelimoottorin ja ensimmäisen persoonan kuvakulman ansiosta peli näyttää äärimmäisen aidolta ja tarkalta. 4K-teräväpiirtoisten HDR-televisioiden omistajat saavat lisäksi nauttia vieläkin aidommista väreistä ja paremmasta kontrastista.

Tässä näytettä pelistä:

Lähde: PAN Vision Finlandin tiedote

 

Samankaltaiset artikkelit