Odotettu kauhupeli Resident Evil Village sai uuden trailerin

Viimeisimmät

Capcom julkaisee uuden Resident Evil -pelin ensi vuonna.

Resident Evil Village -pelissä pahaenteinen kylä, oudot asukkaat ja lähistöllä lymyävä linna herättävät väreitä pitkin selkäpiitä. Mikä on paikallistarinoissa metsään kadonneen lapsen kohtalo? Entä mitä tapahtui lapsen äidille? Onko kaikki vain tarua vai onko taustalla jotain todellista ja kammottavaa?

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa. Peli sijoittuu muutaman vuoden edellisen Resident Evil 7 Biohazard -pelin jälkeiseen aikaan, jossa entuudestaan tutut Ethan ja Mia elävät uutta elämänvaihetta uudessa paikassa kaukana aiemmista painajaismaisista kokemuksistaan. Kuvioihin palaa myös Resident Evil -sarjan veteraanisankari Chris Redfield.

Resident Evil Village -kauhupeli julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series -sarjan pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2021. Pelin tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Katso pelitraileri alla:

Samankaltaiset artikkelit