Ash vs Evil Dead jatkuu – päätähti Bruce Campbell Kauhumedian haastattelussa: ”supersankarisarja ilman sankaria, ilman superia”

Viimeisimmät

Ash vs Evil Dead palaa tänään kuvaruutuihin Suomessa.

C More esittää sarjan kolmannen tuotantokauden Yhdysvaltain tahdissa. Ensimmäinen jakso on jo katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa – lisäksi uudet jaksot esitetään maanantaisin C More Series -kanavalla klo 23.00. C More -palvelussa on myös katsottavissa sarjan aiemmat tuotantokaudet.

Evil Dead -elokuviin perustuvan kauhukomediasarjan kolmannella kaudella moottorisahakätinen hirviömetsästäjä Ash (Bruce Campbell) joutuu taas kohtaamaan pahuuden voimat. Kuvioissa on myös miehen kauan kadoksissa ollut tytär, joka on jäänyt Ashin holhottavaksi. Sarjan kolmas kausi pureutuu entistä voimakkaammin alkuperäisten Evil Dead -kulttielokuvien mytologiaan ja avaa sarjan faneille miksi kohtalo valitsi Ashin – yksinkertaisella järjenjuoksulla varustetun keskivertomiehen – taistelemaan häijyjä demonivoimia vastaan moottorisaha aseenaan.

59-vuotias amerikkalaisnäyttelijä Bruce Campbell hehkuttaa Kauhumedian haastattelussa fanien vastaanotosta sarjaa kohtaan. Yhdysvalloissa sarjaa esittävä Starz on antanut tekijöille vapaat kädet sisällön suhteen.

– Starz on ainoa keino tehdä tämä tyydyttäen fanien unelmia. Jos tämä olisi toteutettu elokuvina tai tavallisella kaapelikanavalla, niin tämä olisi täysin eri juttu. Starzilla ei ole rajoitteita sisällön suhteen – meidän ei ole pitänyt muuttaa mitään. Toivottavasti fanit osaavat arvostaa, että tämä on yksi niistä harvoista tilanteista, että sarjan saa suodattamattomana ulos. Suurille Evil Dead -faneille se on aivan välttämätöntä, Campbell tuumii.

Näin ollen Ash vs Evil Dead ei ole myöskään säästellyt veressä. Se ei ole kuitenkaan itsetarkoitus ja kolmas kausi on Campbellin mukaan vähemmän verinen.

– En usko, että voimme edes tarjota enempää verta kuin kahdella ensimmäisellä kaudella – niin verisiä ne olivat. Me voimme käyttää sitä, mutta tiedämme yhtälailla, että aina sitä ei tarvita. Jos näyttelijä saa kiroilla, niin ei se tarkoita, että näyttelijä ei sano mitään muuta kuin kirosanoja.

Campbellin mielestä kaiken kaikkiaan Ash vs Evil Dead erottuu selkeästi massasta.

– Mielestäni sarjaan kannattaa tutustua, koska televisiossa ei näe mitään vastaavaa. Se on supersankarisarja ilman sankaria, ilman superia. Mutta se luo fantastisen maailman, joka vie katsojan mennessään. Mielestäni tämä on elokuvia rikkaampi tarina, mutta koska jaksot ovat vain puoli tuntia pitkiä, tahti on kovempi. Jos haluat, että jotain tapahtuu nopeasti, tämä on sarjasi! Se on loppu ennen kuin huomaatkaan…

Lähde: C More

Samankaltaiset artikkelit