Shadow and Bone -kuvaukset alkaneet, näyttelijöitä julki – Netflix tuottaa fantasiasarjan Leigh Bardugon kirjasta Varjo ja riipus

Netflix tuottaa fantasiasarjan Shadow and Bone, joka perustuu Leigh Bardugon tänä vuonna suomeksi ilmestyneeseen romaaniin Varjo ja riipus.

Ensimmäinen tuotantokausi kattaa Grishaversumin ensimmäisen kirjan ja jatkoa seurannee myöhemmin Six of Crows -kirjan pohjalta.

Jessie Mei Li esittää Alina Starkovia, teini-ikäistä orpotyttöä ja sotilasta, joka vaeltaa pitkin ihmislihaa syöviä hirviöitä kuhisevan Sysikuilun halki. Alinan piilevät voimat heräävät eloon hänen rykmenttinsä joutuessa hirviöiden hyökkäykseen kohteeksi.

Deadlinen mukaan nyt on julkistettu uusia näyttelijöitä: Calahan Skogman, Zoe Wanamaker (Killing Eve), Kevin Eldon (Game Of Thrones), Julian Kostov (Treadstone), Luke Pasqualino (Snatch), Jasmine Blackborow (School’s Out Forever) ja Gabrielle Brooks (Young Vic Theatre’s Twelfth Night). Aiemmin joukkoon on liittynyt mm. The Punisher ja Westworld -sarjoista tuttu Ben Barnes.

Sarjan kuvaukset ovat jo käynnissä Budapestissa.

Jaa artikkeli: