Emma Tammen ohjaama kauhuleffa The Wind saapuu tänään Suomen elokuvateattereihin

Suomen valkokankaille saapuu tänään kauhutrilleri The Wind, jonka on ohjannut amerikansuomalainen Emma Tammi.

Kertomus sijoittuu tuulen tuivertamalle loputtomalle preerialle, jonne asettuneet uudisasukkaat Lizzy (Caitlin Gerard) ja Isaac (Ashley Zukerman) saavat pitkään kestäneen yksinelon jälkeen naapureita. Tulokkaiden tuoma helpotus yksinäisyyteen jää kuitenkin lyhytaikaiseksi, kun preeriademonit alkavat riivata etenkin Lizzyn arkea.

Vai onko sittenkin kyse mielen hajoamisesta lohduttoman ympäristön ja raskaan elämän luomassa ristipaineessa?

Katso The Wind -traileri alla:

Alla lisäksi kuvia leffasta – seuraa Kauhumediaa myös Instagramissa: https://www.instagram.com/kauhumedia/

View this post on Instagram

Tägää kommentteihin kenen kanssa menisit katsomaan! Kauhutrilleri The Wind saapuu nimittäin tänään Suomen valkokankaille. Leffan on ohjannut amerikansuomalainen Emma Tammi. Kertomus sijoittuu tuulen tuivertamalle loputtomalle preerialle, jonne asettuneet uudisasukkaat Lizzy ja Isaac saavat pitkään kestäneen yksinelon jälkeen naapureita. Tulokkaiden tuoma helpotus yksinäisyyteen jää kuitenkin lyhytaikaiseksi, kun preeriademonit alkavat riivata etenkin Lizzyn arkea. Katso traileri Kauhumediassa – linkki biossa. @finnkino_fi @nightvisionsfestival #thewind @et_snaps #emmatammi #caitlingerard #ashleyzukerman #kauhuelokuvat #kauhumedia Kuvalähde: IFC Midnight

A post shared by Kauhumedia 👻☠️🧟‍♂️🇫🇮 (@kauhumedia) on

Jaa artikkeli: