Nyt Netflixissä: mysteeritrilleri Outo lintu – Ridley Scottin tuottamaa leffaa tähdittävät Alicia Vikander ja Riley Keough

Netflix tarjoaa nyt yksinoikeudella mysteeritrillerin Outo lintu (Earthquake Girl), jonka on tuottanut Ridley Scott.

Wash Westmorelandin ohjaus perustuu Susanna Jonesin romaaniin Outo lintu, joka ilmestyi suomennettuna 2002.

Psykologisesti vavisuttava tunnelmallinen trilleri sijoittuu Tokioon vuoteen 1989. Siinä seurataan Lucy Flyta (Alicia Vikander), ulkomailla asuvaa arvoituksellista ja tuskallisen menneisyytensä vainoamaa naista, joka aloittaa intensiivisen suhteen komean ja yhtä ongelmaisen paikallisen valokuvaajan, Teijin (Naoki Kobayashi) kanssa. Lucyn viilipyttymäinen ulkokuori alkaa rakoilla, kun uusi ja naiivi tuttavuus, Lily Bridges (Riley Keough), sekaantuu heidän elämäänsä, katoaa – ja oletettavasti kuolee.

Katso Outo lintu -suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: