Suomalainen kauhusarja Hiljaisten palvelijat – viisi jaksoa heti katsottavissa

TV2 esittää tänään klo 21.50 alkaen kotimaisen kauhuminisarjan Hiljaisten palvelijat. Yle Areenassa kaikki viisi jaksoa on jo katsottavissa.

Hiljaisten palvelijat on kotimainen kauhua, mysteeriä ja draamaa yhdistelevä viisiosainen sarja, joka esittelee katsojalle Helsingin synkän ja ennennäkemättömän puolen.

Juhana von Baghin ohjaaman sarjan pääosissa nähdään Pietu Wikström, Jari Virman, Mikko Nousiainen ja Tiina Weckström.

Sarjan tapahtumat lähtevät vyörymään, kun 19-vuotias Luukas Raakama (Pietu Wikström) aloittaa työt perheensä hautaustoimistossa. Raakamat noutavat kuolleita virka-aikojen ulkopuolella, ja yöllisillä keikoilla isänsä kanssa Luukas löytää itsestään ihmeellisen kyvyn. Hänelle aukeaa uusi maailma ja kaikki haaveet tuntuvat toteutuvan. Noudoilta tarttuu kuitenkin mukaan jokin tai jotain kohtalokasta. Alkaa kammottava ajojahti.

Pian haudatut salaisuudet nousevat pintaan, ja matriarkan (Tiina Weckström) luotsaama perinteinen hautaustoimisto on sijoiltaan. Tuhlaajapojan (Mikko Nousiainen) paluu sekoittaa perheyrityksen arkea entisestään. Öinen Helsinki näyttäytyy ennennäkemättömässä valossa kuumeisena kaupunkina, jossa ei ole helppo elää, mutta johon et varsinkaan halua kuolla.

Jaa artikkeli: