Nyt Netflixissä yksinoikeudella: Stephen King & Joe Hill -novelliin perustuva In the Tall Grass katsottavissa

Netflix esittää nyt yksinoikeudella uunituoreen kauhuelokuvan In the Tall Grass, joka perustuu Stephen Kingin ja hänen poikansa Joe Hillin samannimiseen novelliin.

Vincenzo Natalin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa sisarukset Becky ja Cal kuulevat pitkään ruohikkoon eksyneen pikkupojan huudot. He lähtevät pelastamaan poikaa, mutta jäävät itsekin ansaan, kun jokin paha voima sekoittaa heidän suuntavaistonsa ja eksyttää heidät toisistaan. He joutuvat eristyksiin muusta maailmasta eivätkä pysty pakenemaan ruohopellon tiukentuvasta otteesta, ja pian he joutuvat huomaamaan, että peltoon eksymistä pahempaa on vain löydetyksi tuleminen.

Leffaa tähdittää mm. Patrick Wilson.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa – katso lista täällä.

Katso In the Tall Grass -suomitraileri alta:

Jaa artikkeli: