Netflix Suomi: viikon 36 uutuudet

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla mm. suuret Hollywood-elokuvat Pitch Perfect 3 ja Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset.

3.9.

Pitch Perfect 3 (komedia)

Yliopisto on jäänyt kauas taakse. Nyt a cappella -kuoro Bellas osallistuu ulkomaiseen kilpailuun, joka koettelee heidän kykyjään ja ystävyyttään.

5.9.

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre (anime)

Kolmen lyhytanimaation tarinat kertovat kahdesta omillaan olevasta vedenalaisesta sisaruksesta, munille allergisesta pojasta sekä miehestä, jota kukaan ei huomaa.

The Modest Heroes of Studio Ponoc: Tuottaja kertoo (dokumentti)

Yoshiaki Nishimura puhuu Studio Ponocin perustamisesta, studion työperiaatteista ja Modest Heroes -lyhytelokuvien inspiraation lähteistä.

6.9.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset (fantasiaelokuva)

Pimeyden velho Grindelwald saa lisää valtaa, joten Dumbledore värvää Lisko Scamanderin etsimään teinipojan, jonka salaperäinen sairaus voi kääntää tilanteen voitoksi.

Mitä seuraavaksi, Antero? (animaatio)

Huoleton Antero-kana ei aina muista tehdä kotitöitään, mutta hauskanpitoa hän ei unohda koskaan, sillä elämähän on suurta seikkailua!

The Spy (ranskalainen minisarja)

Eli Cohen, israelilainen toimistoapulainen, ryhtyy 1960-luvulla Mossadin vakoojaksi ja soluttautuu Syyriaan suorittamaan vuosia kestävää vaarallista tehtävää.

7.9.

Bletchleyn nelikko: San Francisco (rikossarja)

Kaksi taitavaa brittipoliisia ja heidän amerikkalaiset kollegansa hyödyntävät koodinpurkutaitojaan murhasarjan tutkinnassa.

Netflix lisäsi hiljattain 32 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: