HBO Nordic otti valikoimaansa mainion kauhusarjan

HBO Nordic on ottanut valikoimaansa kauhusarjan Channel Zero.

Katsottavissa on sarjan kaksi tuotantokautta.

Ensimmäinen kausi perustuu suosittuun “creepypastaan” (= Internetissä kiertävä kauhutarina, jossa kertoja väittää kokeneensa tapahtumat itse ja niissä vakuutetaan tapahtumien olevan todellisia), joka keskittyy yhden miehen 1980-luvun salaperäisen lasten televisio-ohjelman pakkomielteisiin muistoihin, ja hänen yhä kasvavaan epäilyyn ohjelman osuudesta lapsuutensa painajaismaisiin ja kuolettaviin tapahtumiin.

Toinen kausi on saanut innoituksensa Brian Russellin Creepypasta Talesta. Tarina kertoo nuoresta naisesta nimeltään Margot Sleator (Amy Forsyth), joka vierailee oudossa kauhujen talossa, joka koostuu useista yhä häiritsevämmiksi käyvistä huoneista. Palattuaan kotiin Margot huomaa kaiken muuttuneen.

Aiemmin sarjaa on voinut seurata C More -suoratoistopalvelussa, joka on esittänyt Channel Zeron kaikki kolme tuotantokautta.

Katso ykköskauden traileri alta – katso HBO Nordicin tämän viikon ohjelmisto täällä.

Jaa artikkeli: