Kauhuseikkailu Call of Cthulhu sai uuden gameplay-trailerin

Call of Cthulhu -kauhuseikkailupeli on saanut uuden gameplay-trailerin. Pelivideossa käsitellään pelin ahdistavia tunnelmia, pelkotiloja, hiippailua ja väijymistä – sekä tietenkin hulluutta.

Ylimaailmallisen kauhun ollessa läsnä on mielenterveyden järkkyminen todellinen uhka. Tätä käsitellään myös pelin videossa, jossa mielenterveys ja pelkotilat ovat keskeisiä pelimekaanisia tekijöitä. Voiko edes loogisiin päätelmiin luottaa, jos logiikan lainalaisuudet itsessään ovat vakaasti uhattuina?

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin rakastettuun ja legendaariseen Cthulhu-myytokseen perustuva Call of Cthulhu -kauhuseikkailu rakentuu suurten muinaisten jumalten ja muiden kosmisten kauhujen ympärille ainutlaatuisella tunnelmallaan. Vaarana pelissä eivät ole vain mielipuoliset henkilöt ja toismaailmalliset hirviöt, vaan myös oman mielenterveyden järkkyminen.

Call of Cthulhu julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 30. lokakuuta 2018.

Katso gameplay-traileri alta:

Jaa artikkeli: