Netflix kaappasi huippuleffan itselleen – katso hyytävän scifi-trillerin traileri

Extinction-elokuvan piti alunperin ilmestyä Yhdysvalloissa elokuvateattereihin tammikuussa. Se vedettiin kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa pois aikatauluista ja Netflix-suoratoistopalvelu astui kuvioihin.

Netflix hankki Ben Youngin ohjaaman scifi-trillerin yksinoikeudella ja se ilmestyy katsottavaksi 27. heinäkuuta.

Isä näkee toistuvaa unta perheensä menetyksestä. Hänen painajaisensa muuttuu todellisuudeksi, kun tuhoisa voima hyökkää planeetalle. Perheen joutuessa hengenvaaraan isä huomaa, että hänellä on voima, jonka avulla hän voi yrittää pelastaa perheensä.

Elokuvan pääosissa nähdään Michael Peña, Lizzy Caplan ja Mike Colter.

Katso suomitraileri alta – Netflix lisäsi hiljattain 57 elokuvaa, katso koko lista täällä.

Jaa artikkeli: