Suomen kouluissa aletaan katsella kauhuleffoja! – “pelkoa pitää opettaa”

Kauhuleffat ovat jatkossa osa suomalaista opetussuunnitelmaa!

Opetushallitus vahvistaa suunnitelmat, jotka ovat etukäteen herättäneet ristiriitaisia tuntemuksia.

– Pelkoa pitää opettaa. Kouluissa opetetaan lähes kaikkea muuta kuin pelontuntemuksien hallintaa. Mielestämme paras mahdollinen keino tähän on kauhuelokuvien esittäminen ja niistä keskusteleminen, opetushallituksen Pirkko Hohto kertoo.

Nuoremmille koululaisille esitetään kevyempään osastoa, esimerkiksi kauhukomedioita. Lukiossa esitetään jo rankempia elokuvia – opetushallituksen suunnitelmissa mainitaan nimet Saw, Raw, Hostel, The Human Centipede ja Scream.

Ensimmäiset kauhuelokuvat esitetään kouluissa jo huhtikuun aikana!

Lue myös suomalaismiehen pähkähullusta ideasta: Tamperelainen perustaa VHS-videovuokraamon 2018!.

Jaa artikkeli: