Resident Evil 7 -kauhupeli ilmestyy pian – katso traileri

Yksi vuoden odotetuimmista kauhupeleistä Resident Evil 7 Biohazard ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 24. tammikuuta 2017.

Legendaarinen pelisarja vie mukanaan sen alkua muistuttavalle kauhujentäyteiselle matkalle, jossa tutustutaan häiriintyneeseen perheeseen hylätyltä vaikuttavassa kartanossa keskellä idyllisintä maaseutua.

Merkittävin muutos pelisarjan historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Peliä voi pelata myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla.

Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan.

Myös uutta Resident Evil -elokuvaa pukkaa, katso  artikkeli täällä.

Jaa artikkeli: