Suomen Netflixin uusien lisäyksien joukossa myös 3 kauhuelokuvaa

Netflix-suoratoistopalvelu on julkaissut uuden vuoden kunniaksi suuren listan uusia elokuvia – koko listan voit katsoa Findancen sivuilta täältä.

Uutuuksien joukossa ovat seuraavat kauhunimikkeet:

Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi (USA 2007, draama / kauhu)

Kostonhimoinen murhaaja joutuu vankilaan väärin perustein. Hän haluaa peittää jälkensä ja pestaa avukseen leipurin, jonka lihapiiraista tulee haluttua herkkua Lontoossa. Tim Burtonin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Johnny Depp ja Helena Bonham Carter.

Tales of Halloween (USA 2015, kauhu / komedia)

Kymmenen samaan esikaupunkiin sijoittuvaa kauhupätkää kuvaa halloweenin mielettömyyttä keppostelevista avaruusolennoista pahassa pulassa oleviin kidnappaajiin. Ohjaajana mm. Saw-elokuvista muistettu Darren Lynn Bousman.

The Green Inferno (USA 2013, kauhu)

Opiskelijaryhmä päättää pelastaa Amazonin sademetsässä elävän heimon, joka uhkaa jäädä hakkuutöiden jalkoihin, mutta heidän koneensa putoaa viidakkoon. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Eli Roth (Hostel, Cabin Fever).

Jaa artikkeli: